Alla vet att det kan vara farligt att titta på telefonen när man kör bil. Men jag har gjort det ändå någon gång, och jag tror inte att jag är ensam. Men efter att ha läst det här kommer jag aldrig att göra det igen.

Studier visar att det faktiskt kan vara farligare att sms:a än att vara full när man kör bil. Det kan räcka med att se bort från vägen en sekund för att missa en mötande bil eller glida över på fel sida mittlinjen.

Historien om Courtney Sanford är ett tragiskt exempel på varför vi ALDRIG ska hålla på med mobilen när vi kör bil. Cortney var bara 22 år och bodde i North Carolina. Hon hade hela livet framför sig.

loading...

Bildkälla

Men allt förändrades när hon skrev den här facebookuppdateringen. Det glada meddelandet är det sista hennes anhöriga fick höra från henne.

loading...

Bildkälla

Hon gled över på fel sida av vägen och krockade med en lastbil. Courtney dog omedelbart, bara sekunder efter hennes uppdatering på Facebook.

loading...

Bildkälla

Hennes liv tog slut på grund av en så onödig sak som en uppdatering på Facebook. Snälla, nästa gång du vill ta upp mobilen, tänk på Courtney. Prioritera inte Facebook framför ditt och andras liv.

loading...

Bildkälla

Vill du ha fler artiklar som denna i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.