Internet kan vara ett vidrigt ställe när näthatarna är i farten.
Men när de tystas, som i den här upplyftande historien, får jag tillbaka tron på att människan innerst inne är god. Se bara hur den här tjejen vände elaka kommentarer till något så positivt!

Det hela började med att två bilder av ”Dancing Man”, som han kom att kallas, publicerades på internet.
Bildtexten löd: ”Såg när detta exemplar försökte dansa förra veckan. Han slutade när han såg oss skrattar”. Mannen såg glad ut och dansade lyckligt runt på första bilden, men på det andra fotot såg han väldigt ledsen ut.

loading...

Lyckligtvis är de flesta människor inte elaka och mobbningen av mannen vändes snabbt till något positivt. En kvinna vid namn Cassandra Fairbanks beslutade sig för att starta en Twitter-kampanj, i syfte att hitta ”Dancing Man”. Under hashtagen #FindDancingMan bad hon alla om hjälp för att hitta honom och hon erbjöd också att anordna ett stort dansparty för killen, med Cassandra och 1 700 andra kvinnor.

loading...

loading...

”The Dancing Man”, som egentligen heter Sean, hittades ganska snabbt. Han bor i London men befinner sig för tillfället i Kiev. Han svarade Cassandra på Twitter och ett och ett stort dansparty verkar definitivt vara på gång när Sean återvänder från sin resa.

loading...

loading...

Det som startade med elak mobbning övergick snabbt i kärlek och värme. Musikstjärnorna Pharell Williams, Ellie Goulding, och Moby är några som peppat Sean. Moby erbjuder sig att vara dj på partyt och den gigantiska utomhusarenan Los Angeles Memorial Coliseum (93 000 platser), har meddelat att de slår upp portarna. Jag blir så glad när jag läser detta!

loading...

loading...