När Heidi och Ed Savitt gifte sig förra sommaren trodde paret att ingenting någonsin skulle kunna komma i vägen för deras fantastiska relation.

Paret hade träffats 2011 på universitetet, lärt känna varandra och blivit förälskade.

Men det var en viss händelse som skulle skaka om det mesta de visste om varandra. Det var Heidis mor, som visste mer om de båda än de någonsin kunnat ana.

loading...

Bildkälla: Youtube

Heidi och Ed hade flera anledningar att fira att de tagit examen från Newcastles universitet i England.

Inte nog med att de båda hade tagit examen, de hade även hittat varandra och inlett en livslång kärlek.

loading...

Bildkälla: Youtube

Mamman var misstänksam

Efter de hade dejtat i fyra år skulle Heidis och Eds föräldrar äntligen få träffa sina barns respektive stora kärlekar. De alla gick ut och åt middag tillsammans och Heidis mamma Kay tog upp ett roligt sammanträffande. När Heidi endast var några år gammal hade hon varit kär i en pojke som hette just Ed.

Ingen tänkte mer på det just då. Men två veckor senare skulle Kay få se ett gammalt kort som förändrade allt hon tidigare trott om sin svärson.

loading...

Bildkälla: Youtube

Kay hittade ett gammalt kort på Heidi tillsammans med den där pojken, Ed, som hon var kär i som liten. Bilden var från en semester i Turkiet 1997 – men någon var bekant.

Heidis mamma kände direkt igen Ed, det var den Ed som Heidi var tillsammans med!

– När min mamma hittade den första bilden och skickade den till oss var jag helt mållös. Jag behövde faktiskt lägga mig ner, berättar Heidi för The Independent.

loading...

Bildkälla: Youtube

Var oskiljaktiga

Ed bad sina föräldrar gräva i sitt eget fotoarkiv och hittade fem andra bilder på Heidi och Ed tillsammans.

Under den semestern hade Ed och Heidi varit oskiljaktiga och hållit hand i princip hela tiden. Nu skulle de få hålla handen för evigt.

loading...

Bildkälla: Youtube

Tidigare i somras gifte sig paret i ett vackert hus utanför staden Sheffield i England. Heidi kan fortfarande knappt förstå att de två hade blivit kära i varandra långt innan de trodde de träffades för första gången.

– Vi hade varit tillsammans i fyra år innan vi fick reda på det här, så det är lite irriterande att veta att vi kanske aldrig kunde ha fått reda på det här, säger Heidi till The Independent och fortsätter:

– Folk säger hela tiden att det måste ha varit ödet och att det är som en handling i en film.

loading...

Bildkälla: Youtube