Om det är något som alltid får mig på lysande humör, så är det en bra fräckis!

Jag har alltid uppskattat att skämta och skoja, gärna i gott sällskap – och det sägs ju att delad glädje är dubbel glädje!

Därför tänkte jag att jag skulle dela den här roliga historien med er. Även om den inte hänt i verkliga livet, så fick jag mig ett riktigt gott skratt!

Fräckisen handlar om en man vid namn Göran som besökte en ”glädjeflicka” för första gången – men då gick det mesta åt skogen! Kanske en bra läxa – sådant där ska man ju inte syssla med!

Glädjeflickan och Göran hade då spenderat hela natten tillsammans. På morgonen, när kunden skulle lämna sitt sällskap, ville han dock inte betala för sig. Kvinnan reagerade naturligtvis kraftfullt, blev mycket arg och kontrade genom att ta honom till rätten.

loading...

Den stora dagen kom och förhandlingarna skulle precis börja då en högstadieklass smyger in i salen. Domaren inser genast problematiken och kallar till sig glädjeflickan och Göran.

Han får förklara sig

Han säger att med tanke på den komplicerade moralen i fallet så måste de låtsas att det inte är en uppgörelse mellan en prostituerad och en kund, utan mellan säljare och köpare av en lägenhet.

Förhandlingarna inleds med att mannen får förklara sig:

– För det första, så var lägenheten fuktskadad. För det andra så var skithuset beläget alldeles för nära vardagsrummet – och för det tredje så var lägenheten alldeles för stor, sa Göran.

Därefter blev det dags för glädjeflickan att bemöta kritiken:

– Vad gäller fukten i lägenheten så var köparen väl förberedd eftersom han hade på sig dubbla regnrockar. Vad sedan gäller skithusets belägenhet i förhållande till vardagsrummet så kunde det knappast spela någon roll eftersom köparen sprang fram och tillbaka mellan de två rummen tätt som tätt.

– Slutligen, vad gäller lägenhetens storlek, så går det inte att komma med möblemang för en etta när man ska flytta till en fyra…

Jag tycker att denna fräckisen var riktigt rolig! Håller du med? Tryck då på dela-knappen, så kan du skicka skrattet vidare till dina vänner!