Nu avslöjar Kalle Moraeus om relationen med Hollywoodfrun Gunilla Persson och berättar om kampen om sitt nya liv.

Som känt är Kalle Moraeus en av Sveriges mest folkkära tv-profiler och i nuläget är han aktuell i ”Biggest Loser VIP”.

Under hans medverkan i Biggest Loser har Kalle Moraeus gjort en märkbar viktnedgång. I programmet ”Breaking News”, som sänds på Kanal 5 berättar han om upplevelsen kring Biggest Loser.

– Det är få saker jag har varit så tacksam över att få göra som ”Biggest Loser VIP”. Det har betytt en total helomvändning i mitt liv, i hur jag mår. Att jag fick den där fruktansvärt våldsamma starten på det, och boosta ordentligt, och bara ägna mig åt det så länge som jag var där, säger Kalle Moraeus i programmet.

loading...

Kalle säger att han vet mycket väl hur man gör för att gå ner i vikt och han förklarar att den största utmaningen är att undvika att inte få upp igen.

– Att ta bort vikt är ganska enkelt när man är dedikerad, men det är livet sen. Man måste hålla i 1-1,5 år så att fettcellerna dör bort, så blir det mycket svårare sen.

I tv-programmet ”Breaking News” får Kalle frågan om hans relation med Gunilla Persson.

– När man bor så där och har massor av tid så är det omöjligt att inte hänga med alla. Det är klart att jag hängde med Gunilla emellanåt, säger Kalle.

Tröttnade lite på varandra.

Han berättar också att han inte har varit i kontakt med Gunilla efter inspelningarna av programmet. Det har aldrig funnits någon djup vänskap varken under eller efter inspelningen, enligt honom själv.

Kalle erkänner att de tröttnade lite på varandra inne på slottet efter flera veckor av att vara så nära varandra.

Filip Hammar, programledaren av ”Breaking News” frågar Kalle om han någonsin har oroat sig för att bli mindre omtyckt om han blir smalare, men Kalle svarar att han snarare mår bättre än någonsin.

– Jag är som en sommarfjäril.

Dela om du också gillar Kalle Moraeus!