Brittiska Amethyst Realm mötte sin livs kärlek i Australien tidigare i år, och nu väntas bröllop. Men han är inte vem som helst – utan ett spöke.

I februari var Amethyst Realm på i Australien med sitt arbete. Där träffade hon sitt livs kärlek.
Men det var ingen riktig person hon blev kär i, utan ett spöke.

Det var en dag då hon promenerade i naturen som hon plötsligt kände hur en energi kom till henne. Hon beskrev det som att ”en ny älskare hade kommit”, skriver brittiska The Sun.

När det var dags att återvända hem trodde hon att hon skulle behöva lämna kvar hennes nya kärlek.

Men så blev det inte.

När Amethyst flög hem till Storbritannien kände hon sin älsklings närvaro, sedan gick det hett till.

– Jag var glad och upphetsad! Vi var så glada att vi var tvugna att göra något åt det. Så vi gick till toaletten på planet, och ja, nu är jag medlem i 10 000 meters-klubben, säger hon i en intervju med This Morning.

Hon berättar också att hon vet innerst inne att det är ”han” som är hennes själsfrände, hon medger att hon har haft sex med 20 andra spöken sedan de blev ihop.

I höstas firade de nio månader tillsammans, och för att fira detta gjorde de en resa till Englands Wookey Hole-grottor. Där friade spöket till henne.

loading...

Amethyst berättar att orden ”Vill du gifta dig med mig?” ekade i grottan.

– Det är svårt att förklara, men fram till denna dag har hans ord alltid varit inuti mitt huvud. Men den dagen var orden utanför. Jag kunde höra hans röst och det var vackert. Djupt, sexig och riktig, säger hon i intervjun.

Hon har inte bestämt ännu vilken ring hon vill ha men det är på gång. Hon förklarar att hennes fästman ska bestämma den eftersom det var ”han” som friade.

Paret planerar att vigseln ska äga rum någonstans på den engelska landsbygden.

– Vi har inte diskuterat detaljerna än, men jag tror att det blir ganska stort, säger hon.

Nu går de bara och väntar på den stora dagen. Enligt Amethyst är hennes familj och vänner glada över att hon äntligen hittat en man som hon trivs med.

Man undrar ju lite över hur sexet är. Och det är underbart!

– Ibland får jag känslan av att jag förflyttas. Orgasmerna jag får med min andliga älskare är mycket mer tillfredställande än vad jag haft tidigare med vanliga män, säger hon i This Morning.