När Bridget kom hem med sina söner till ett iskallt hus visste hon inte hur hon skulle hantera situationen. Termostaten fungerade inte och det verkade vara något fel på värmepannan, men hon visste att hon inte skulle ha råd att ringa jouren.

Till slut insåg hon att hon skulle bli tvungen att ringa jouren ändå, eftersom det nu bara var 10 grader inomhus. Och det blev ett möte med en tekniker som hon sent kommer att glömma.

”Detta inlägg är ganska långt, men jag ville bara lägga en minut på att tacka Betlyn Heating and Cooling.

Jag kom hem med mina söner till vårt iskalla hus, det var bara 10 grader. Jag skruvade upp termostaten men ingenting hände, och när jag ringde till Betlyn’s trodde jag att jag skulle komma till telefonsvararen och istället bli tvungen att springa till affären och köpa värmeaggregat. Men till slut så svarade ägaren av företaget, Paul, och gick väldigt tålmodigt igenom olika saker jag kunde prova.

När ingenting fungerade sa han att han var tvungen att komma hem till oss och fixa det.”

loading...

Facebook / Bridget Stevens

”Samtidigt som han jobbade på värmepannan började vi prata om min man Bobby, som är en soldat och som nyligen skickats iväg. Jag nämnde att vi försökte fixa värmepannan tillsammans, men att jag inte vetat hur jag skulle göra sedan han tvingats åka iväg.

loading...

Facebook / Bridget Stevens

”När han var färdig med värmepannan var jag lite orolig över vad det skulle kosta. Då gav han mig räkningen som syns på bilden.

Trots att räkningen var blank så försökte jag ge honom lite pengar, eftersom det var ett joursamtal och han hade kommit så sent på kvällen. Men han sa att det inte behövdes och att jag skulle tacka min man för hans tjänstgöring.”

loading...

Facebook / Bridget Stevens

”Så, tack så mycket Paul Betlyn. Mitt hus är varmt och behagligt tack vare dig.”

loading...

Facebook / Bridget Stevens

Det är verkligen härligt att veta att det finns så underbara människor i världen som Paul, som offrar sin tid för andra. Det är en liten och fin berättelse, men en som alla borde läsa.

Dela gärna detta med dina vänner om du uppskattar det!

Källa: Facebook / Bridget Stevens