På en byggarbetsplats finns det gott om verktyg, stora och små maskiner, men framförallt mycket människor. En av dessa maskiner som kan återfinnas på ett bygge är en betongslip, som används för att jämna ut betongen. Men just den här dagen hade den tröttnat på att slipa betong – den ville löpa amok.

När byggarbetarna upptäcker den snurrande maskinen, börjar de febrilt försöka få stopp på den. Det hela blir riktigt roligt, till åskådarnas stora förtjusning. Svaret på hur många män det krävs för att stänga av en betongslip är nu besvarad. Det krävs 16 stycken.

Trots att männen i lägenheten bredvid skrattar gott åt händelsen, är de noga med att uttrycka sin respekt för arbetarna.
— Om jag minns rätt bjöd vi några av dem på lunch [efteråt]. Det här var ett toppenbra byggarbetslag och de byggde en magnifik anläggning för oss att njuta av varje dag, skriver uppladdaren under klippet.

Vi vet dock inte vad som är roligast – byggarbetarnas desperata försök att stoppa maskinen eller mannen som skrattar i bakgrunden.