Alla intiativ för välgörenhet är fina – och uppskattade. En del bestiger berg, en del cyklar jorden runt och andra kastar av sig kläderna. Vi arbetar alla med vad vi har, och dessa vältränade australiska brandmän får in en hel del pengar på att visa sina överkroppar.

Det är en årlig tradition för brandmän i Australien att ta av sig kläderna för välgörenhet. Och nu har bilderna för 2017 års kalender kommit.

Varje år säljer brandmän i Australien almanackor med bilder på dem halvnakna. Detta är en tradition sedan 1993, skriver Mashable.

loading...

Bildkälla

Almanackorna är uppskattade och har sedan starten samlat in över en miljon australiska dollar, ungefär 6,3 miljoner svenska kronor, till barn på sjukhus runt om i Australien.

loading...

Bildkälla

2017 års kalender stöttar också RSPCA, en djurorganisation som skyddar och tar hand om djur. Därför poserar brandmännen med hundvalpar på bilderna. Alla valpar är lånade från en annan djurorganisation och är tillgängliga för adoption, skriver Mashable.

loading...

Bildkälla

Vill du se fler bilder kan du besöka brandmanskalenderns Facebooksida eller Instagram. Gilla gärna om du också tycker att detta är ett bra initiativ!

Publicerad av En jämlik värld, gilla gärna