När Jordan Trent var 15 år gammal fick han en metallbit i ena ögat. Trots flera försök från läkarna gick det inte att rädda hans syn. Jordan lärde sig snabbt att hantera situationen, men märkte när han blev äldre att människor i hans omgivning kunde bli obekväma omkring honom.

Jordan gifte sig och fick två barn. De levde ett lyckligt liv och hade inga planer på nya familjemedlemmar  – trots att hans barn ville ha en hund.

När han träffade den här övergivna hundvalpen förändrades allt.

Den här lilla valpen blev övergiven av sina ägare och levde på ett hundhem. Som ni ser skanar också hon ett öga.

loading...

Bildkälla: Instagram.

När Jordans dotter av en slump stötte på Shiner Solo, som denna sötnos numera heter, började hon gråta av lycka. ”Hon saknar ett öga. Precis som pappa”, tänkte hon.

loading...

Bildkälla: Instagram.

Och vad det verkade tänkte Jordan samma sak! Ödet verkade ha fört dem samman.

loading...

Bildkälla: Imgur.

Kärleken fanns där omedelbart! De adopterade den övergivna valpen som var precis som pappa Jordan och döpte henne till Shiner Solo. Shiner, efter Jordans favoritöl, och Solo efter en karaktär i favoritfilmen Star Wars. De började lägga upp bilder på sociala medier och responsen från djurvänner över hela världen var omedelbar. Vilken underbar historia!

loading...

Bildkälla: Instagram.

Jordan ville inte skaffa hund, men ödet verkade vilja något helt annat och sammanförde familjen med lilla Shiner Solo som räddades från ett liv som hemlös. Fantastiskt!

loading...

Bildkälla: Instagram.

Dela gärna vidare så att fler djurvänner kan få ta del av denna underbara historia!