Tror du på mirakel?

Varje dag möter vi dystra historier både online och på TV. Men det här en historia med ett lyckligt slut  –  jag tycker att det är viktigt att vi berättar de historierna också för att visa att det finns hopp och att små mirakel sker varje dag.

När Trevor Frolek föddes i augusti 2014 var hans fötter så små att hans pappa, Bo Frolek, kunde trä sin vigselring runt en av dem utan problem.

Pojken hade en tuff början på livet. Men mot alla odds överlevde han och nu har han påbörjat sin resa mot ett ”vanligt” liv.

Trevor föddes för tidigt. Efter bara 23 veckor mötte den lille kämpen världen. Då vägde han 0.62 kg och hade en lång väg framför sig. När man födds så tidigt är tyvärr riskerna stora att man inte klarar sig – och det såg mörkt ut i början. Trevor blev genast satt på livsuppehållande stöd och fick genomgå flera operationer på både hans lilla hjärta och ögon.

– Doktorn sa till oss att det skulle bli en bergochdalbana. Att vi skulle ha bra dagar och dåliga dagar, berättade pappa Bo för Foxnews.

Lyckligtvis hade lille Trevor ett team med dedikerade doktorer och sjuksköterskor som bestämt sig för att just den här bäbisen skulle klara sig. Vad än alla andra sa. Och tillslut. Efter nästan ett helt år på sjukhus kunde Trevor åka hem och fick fira sin ett årsdag med sin familj.

När det var dags att åka hem ställde läkarna och sjuksköterskorna till med en hejdå-fest. Efter att alla experter och varje medicinsk lärobok menat att den för tidigt födda bebisen inte skulle klara sig var det fantastiskt för sjukhusteamet att få fira en seger.

– Det är ett mirakel. Läkarna och syrrorna har jobbat så hårt för att han ska klara sig, det är mer än fantastiskt, säger mamma Becky till Today.

Nu är Trevor hemma med sin storasyster, mamma och pappa.

Snälla dela Trevors historia till dina vänner för att uppmärksamma det hårda jobbet läkarteamet har lagt ner. 

Här nere finns bilder från Trevors resa. Du kommer aldrig se en större kämpe än den här lilla killen.

När Trevor föddes efter bara 23 veckor kunde pappa Bo trä sin vigselring runt hans fot.

loading...

Daily Mirror/Youtube

Alla experter var överens, det fanns inte en chans att Trevor skulle överleva. Men han var stark nog att genomgå flera operationer på både ögon och hjärta när han bara var några veckor gammal.

loading...

Daily Mirror/Youtube

Efter nästan ett helt år på sjukhuset fick familjen glädjebeskedet, Trevor var stark nog för att få åka hem.

loading...

Facebook

Mamma Becky skrev på Facebook: Tack för alla välgångsönskningar, tankar, böner och uppmuntrande ord. Det här har verkligen varit en resa. Vi är väldigt glada över att Trevor är hemma. Även om vi älskar alla på NICU-avdelningen kommer vi inte sakna att åka dit på helgerna. Trevor verkar anpassa sig bra. Det gör vi också, långsamt. Brooklyn älskar Trevor fram tills att någon av oss håller om honom, då vill hon helt plötsligt mysa! Stackars lilla tjej! Tack till våra familjer som har hjälpt till och stöttas oss längs vägen. Vi är tacksamma för allt. Vi är välsignande att Trevor är hemma! Gud är god! Våra böner har blivit hörda!”

loading...

Facebook

Källa: Littlethings

Dela om du vågar tro på mirakel!