Det här med kärlek mellan djur och människor är verkligen något som alltid gör mig så otroligt glad och varm. Men den här historien om pojken Abel och katten Larry, är någonting utöver det vanliga. De fann varandra från den dag Abel föddes och har varit oskiljaktiga sedan dess.

Redan när Abel bara var en liten bebis vakade katten Larry vid hans sida. Den orange-färgade katten var oönskad hos hans tidigare ägare, men fann lyckligtvis ett kärleksfullt hem. Här är hans berättelse som delas av Abels mamma, Michelle.

”Jag har alltid velat ha en orange katt. Så när en väns veterinär hade en tvåårig katt som skulle avlivas för att han brutit sig in några gånger i ett skafferi hos sin gamla ägare, tvekade jag aldrig att adoptera honom”, skriver hon i sin blogg.

loading...

loading...

Abels mamma Michelle hade alltid fått höra hur kärleksfulla orangea katter var och hur duktiga de var med barn. När hon sedan blev gravid ett par år senare, låg katten Larry på hennes mage konstant. Från första minuten efter att Abel föddes, var Larry förälskad. Abels första leenden och skratt var oftast tillsammans med Larry.

loading...

loading...

Abels första ord var ”Yarry” (bebisspråk för Larry).

loading...

loading...

När Abel gråter, kommer Larry snabbt till undsättning för att trösta honom. Och när Abel lämnar ett rum för att gå till ett annat, ser han sig om för att vara säker på att Larry följer med honom.

loading...

loading...

För fem månader sedan fick familjen ett andra barn. Ett barn som Larry är lika fäst vid som han är till Abel.

loading...

loading...

Familjen har haft många katter, men ingen så speciell som Larry, menar mamma Michelle.

Mer info och bildkälla: kittyarmy.com